Veelgestelde vragen

Reserveringen

Hoe wijzig of annuleer ik een reservering?
Het wijzigen of annuleren van je reservering hangt af van de reservering die je hebt gemaakt. Heb je geboekt via onze eigen website en met een flexibel tarief, dan kun je tot 48 uur voor aankomstdatum je verblijf kosteloos annuleren. Dit geldt echter niet voor non-refundable tarieven en boekingen die niet rechtstreeks bij het hotel zijn gemaakt. Neem voor laatstgenoemde boekingen contact op met het bedrijf waar je je reservering gemaakt hebt.

Betalingen

Welke betaalgegevens zijn nodig voor het maken van een reservering?
Badhuis Hotel ontvangt graag je credit card gegevens in een beveiligde omgeving voor het maken van je reservering. Verder vragen wij je alle velden op de website in te vullen die betrekking hebben op de betaalgegevens.

Aankomst

Hoe werkt het contacless inchecken?
Per mail ontvang je een link voor de “guestkey” applicatie op de dag van het inchecken. Die wijst je de weg gedurende je hele verblijf. De communicatie loopt dus via de smart telefoon. Zorg dat die is opgeladen.

Tijdens het verblijf

Kan ik in Badhuis Hotel ontbijten?

Restaurant Badhuis verwelkomt je graag vanaf 10.00 uur (di-zo) maar biedt geen specifiek ontbijtmenu.

In de directe omgeving van het hotel:

Verdere suggesties voor een lekker ontbijt in Utrecht:

Vertrek

Tot hoe laat kan ik uitchecken?
Check-out is tot 11:00 uur. Wil je langer gebruik maken van de kamer? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een late check-out.

Overige

Wat zijn de voorwaarden van een flexibel tarief?

Wanneer je boekt onder een flexibel tarief kun je tot 24-uur voor aankomsttijd annuleren.

Heb je verder
nog vragen?

Zorgeloos inchecken

Inchecken kan met de self check-in service via je mobiele telefoon. Het hotel is keyless en klaar om je te ontvangen met uitgebreide informatie over je verblijf.

De lounge

Ontspan hier in de zithoek of aan de lees/werktafel met een vers en zelf gezet gratis kopje koffie of thee.

Ruime badkamers met daglicht

De unieke ruime badkamers zijn voorzien van een grote lichtkoepel, inloopdouche en producten van Marie-Stella-Maris. Enkele kamers beschikken bovendien over een los bad.